Veckostädning i Romakloster

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Romakloster. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Romakloster samlade här. Om du bor i eller i närheten av Romakloster och vill anlita någon som städar ditt hem i Romakloster så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Romakloster. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Romakloster genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Romakloster nedan.
Annons:

Veckostädning i Romakloster

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Romakloster.

Friberg, Rose-Marie
Hammarg. 6
622 54 Romakloster


Nomor AB
Visbyv. 8
622 54 Romakloster


Städkraft På Gotland AB
Halla Högbro 213
622 52 Romakloster

Annons:

Anlita städfirma i Romakloster

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Romakloster. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Romakloster så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Romakloster

I Romakloster finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Romakloster.

Roma är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på öns mellersta del. Tätorten ligger på gränsen mellan två socknar, med halva tätorten i Roma socken och andra halvan i Björke socken. Norr om Roma ligger Roma kungsgård och Roma klosterruin.

Yta: 125,63 hektar
Invånarantal: 913, år 2010

Här kan du lära dig mer om Romakloster ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Romakloster

I Romakloster hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Romakloster så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Gotland.
Annons: