Veckostädning i Österfärnebo

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Österfärnebo. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Österfärnebo samlade här. Om du bor i eller i närheten av Österfärnebo och vill anlita någon som städar ditt hem i Österfärnebo så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Österfärnebo. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Österfärnebo genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Österfärnebo nedan.
Annons:

Veckostädning i Österfärnebo

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Österfärnebo.

Gysinge Städ & Allservice, HB
Vreta-rasbov. 11
810 20 ÖSTERFÄRNEBO


HB J&Ys Homecare & Help
Österbor-ängesv. 19
810 20 ÖSTERFÄRNEBO

Annons:

Anlita städfirma i Österfärnebo

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Österfärnebo. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Österfärnebo så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Österfärnebo

I Österfärnebo finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Österfärnebo.

Österfärnebo är en tätort i Sandvikens kommun och kyrkbyn i Österfärnebo socken. I Österfärnebo ligger Österfärnebo kyrka, Färnebo folkhögskola och Lundgrens bageri. Strax utanför finns Koversta Gammelby som är en oskiftad radby.

Yta: 116,33 hektar
Invånarantal: 483, år 2010

Här kan du lära dig mer om Österfärnebo ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Österfärnebo

I Österfärnebo hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Österfärnebo så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Gävleborg.
Annons: