Veckostädning i Åshammar

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Åshammar. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Åshammar samlade här. Om du bor i eller i närheten av Åshammar och vill anlita någon som städar ditt hem i Åshammar så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Åshammar. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Åshammar genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Åshammar nedan.
Annons:

Veckostädning i Åshammar

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Åshammar.

Holms Städservice
Svärdsjöv. 268
812 51 åshammar


Peter Törnberg Maskin
Urforsv. 19
812 51 åshammar

Annons:

Anlita städfirma i Åshammar

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Åshammar. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Åshammar så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Åshammar

I Åshammar finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Åshammar.

Åshammar är en tätort i Sandvikens kommun. Genom tätorten rinner Borrsjöån vilken mynnar i Storsjön, Gästrikland. Ortens skola, Alsjöskolan, är en F-6 skola med ca. 100 elever.

Yta: 170,50 hektar
Invånarantal: 727, år 2010

Här kan du lära dig mer om Åshammar ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Åshammar

I Åshammar hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Åshammar så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Gävleborg.
Annons:

Orter i Sverige där du kan få hjälp med veckostädning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som har städare som kan veckostädning.