Veckostädning - Hemservice Pärlan AB i Smedjebacken

Annons:
Hemservice Pärlan AB i Smedjebacken är en städfirma eller veckostädare som arbetar med att kontinuerligt städa hem eller flyttstädningar som kan hjälpa dig med det mesta du kan tänkas behöva. Hemservice Pärlan AB kan till exempel hjälpa dig få hemmet kontinuerligt dammat och städat i Smedjebacken eller göra mer djupgående städning när man behöver en storstädning. Hemservice Pärlan AB är en av flera veckostädare i Smedjebacken som du kan anlita när du behöver någon som tar hand om ditt hem.
Annons:

Kontakta Hemservice Pärlan AB i Smedjebacken, kan veckostädning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till städfirman Hemservice Pärlan AB i Smedjebacken som kan hjälpa dig med veckostädning.

Hemservice Pärlan AB
Kyrkog. 59 B
777 30 Smedjebacken
070 - 331 75 12


Vägbeskrivning och karta till städföretaget Hemservice Pärlan AB i Smedjebacken

Om du behöver karta och vägbeskrivning till städföretaget Hemservice Pärlan AB i Smedjebacken så hittar du det nedan:


Annons:

Pris på veckostädning i Smedjebacken

Utbud och pris kan variera kraftig mellan Hemservice Pärlan AB och andra veckostädare. Det kan handla om exakt vad du är ute efter för form av städning. Därför är det viktigt att du tar reda på utbud och priser hos andra veckostädare i Smedjebacken och i Dalarna län. På så sätt kan du minska risken för att få en dålig deal av din städare i Smedjebacken och istället få en som gör precis det du är ute efter och för ett bra pris.
Annons:


Kommenterat om Hemservice Pärlan AB i Smedjebacken