Veckostädning i Sälen

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Sälen. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Sälen samlade här. Om du bor i eller i närheten av Sälen och vill anlita någon som städar ditt hem i Sälen så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Sälen. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Sälen genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Sälen nedan.
Annons:

Veckostädning i Sälen

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Sälen.

Preventa Fastighetsservice AB
Orrlidsv. 3
780 67 SÄLEN


Idp Drift och Servicetjänster AB
Lindvallen Svansjön
780 67 SÄLEN


Isälen Tvätt & Städ AB
Tandådalen
780 67 SÄLEN


M. LindbergS Lokalvård & Transporter
Hejjanv. 16
780 67 SÄLEN

Annons:

Anlita städfirma i Sälen

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Sälen. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Sälen så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Sälen

I Sälen finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Sälen.

Sälen är en tätort i Transtrands socken, Malung-Sälens kommun i Dalarna cirka 65 km nordväst om Malung. Söder om tätorten finns byn Berga, där starten av Vasaloppet sker.

Yta: 132,71 hektar
Invånarantal: 652, år 2010

Här kan du lära dig mer om Sälen ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Sälen

I Sälen hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Sälen så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Dalarna.
Annons: