Veckostädning i Bjursås

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Bjursås. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Bjursås samlade här. Om du bor i eller i närheten av Bjursås och vill anlita någon som städar ditt hem i Bjursås så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Bjursås. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Bjursås genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Bjursås nedan.
Annons:

Veckostädning i Bjursås

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Bjursås.

Städtanten Tornado
Holsg. 29 A
790 21 Bjursås


Felgården Fastighetsservice HB
Hagen 22
790 21 Bjursås


E.S. Service
Björsberg 99
790 21 Bjursås

Annons:

Anlita städfirma i Bjursås

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Bjursås. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Bjursås så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Bjursås

I Bjursås finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Bjursås.

Bjursås är en tätort i Falu kommun och kyrkbyn i Bjursås socken, belägen mellan Falun och Rättvik i Dalarna runt Dössberget. Orten har mycket skog omkring sig och även många sjöar, bland annat Bjursen och den stora sjön Rogsjön.

Yta: 324,78 hektar
Invånarantal: 1839, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bjursås ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Bjursås

I Bjursås hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Bjursås så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Dalarna.
Annons: