Veckostädning i Karlshamn

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Karlshamn. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Karlshamn samlade här. Om du bor i eller i närheten av Karlshamn och vill anlita någon som städar ditt hem i Karlshamn så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Karlshamn. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Karlshamn genom att du kontaktar någon av våra 7 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Karlshamn nedan.
Annons:

Veckostädning i Karlshamn

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Karlshamn.

Franks Städ
Benportsv. 2
374 41 Karlshamn


Trensums Fönsterputs AB
HS Service och Support AB
Varvsgatan 7
374 35 KARLSHAMN


Lenas Städ & Hemhjälp
Ringv. 29
374 39 KARLSHAMN


Nomor AB (Publ)
Sölvesborgsv. 17
374 41 Karlshamn


Iss Facility Services AB
Vekerumsvägen
374 93 KARLSHAMN


Samhall AB
V. Kajen 8
374 31 KARLSHAMN

Annons:

Anlita städfirma i Karlshamn

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Karlshamn. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Karlshamn så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Karlshamn

I Karlshamn finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här kan du lära dig mer om Karlshamn ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Karlshamn

I Karlshamn hittade vi sammanlagt 7 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Karlshamn så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Blekinge.
Annons: