Veckostädning i Kallinge

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Kallinge. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Kallinge samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kallinge och vill anlita någon som städar ditt hem i Kallinge så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Kallinge. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Kallinge genom att du kontaktar någon av våra 5 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Kallinge nedan.
Annons:

Veckostädning i Kallinge

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Kallinge.

Blesab Blekinge Sanerings AB
Kockumsv. 44
372 50 Kallinge


Ullas Hemservice
Brantaforsv. 20
372 50 Kallinge


Ka Rostfria
Kallebergav. 141
372 51 KALLINGE


Blekinge Städ och Sanering AB
Skördev. 12
372 51 KALLINGE


Ronneby Städ- & Alltjänst
Forsv. 8
372 53 KALLINGE

Annons:

Anlita städfirma i Kallinge

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Kallinge. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Kallinge så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Kallinge

I Kallinge finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Kallinge.

Kallinge är en tätort och brukssamhälle i Ronneby kommun i Blekinge, belägen vid E22:an strax norr om Ronneby. På orten ligger F 17 Kallinge flygflottilj, denna delas med Ronneby flygplats.

Yta: 485,46 hektar
Invånarantal: 4 561, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kallinge ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Kallinge

I Kallinge hittade vi sammanlagt 5 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Kallinge så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Blekinge.
Annons: